Heybə, Azərbaycanın gözəl bölgələrindən tədarük olunmuş balların eyni zamanda yerli və xarici çayların satışını həyata keçirən bir Azərbaycan brendidir. İlk olaraq ballarımız barədə bir neçə məlumatı sizinlə bölüşək. Ümimuyyətlə arıçılıq qədim və bir o qədərdə məsulyyətli bir peşədir. Fevral ayının sonları, havaların isinməsi və arıların oyanması ilə başlayan bu prosedur havaların soyuma dövrünə qədər davam edir. Arılarımız Ağsu rayonu ərazisində qışlayır.
Oyanaraq işə başlayan arılar badam çiçəklərindən yığılmış nektarla ilk olaraq öz yemlərini hazırlayır və onunla qidalanır. Aprel ayının ortalarına doğru yeşiklərimiz Göyçay ərazisinə daşınır və bu ərazisində yetişən akasya bitkisinin nektarı ilə qıdalanaraq Akasya balını hazırlayır.
Növbəti mərhələdə arılarımız ardıcıllıqla Şamaxı, İsmayıllı Kəlbəcər və Laçın rayonlarına köcürülür.
Burda isə dağ və çəmən çiçəkləri ilə qidalanan arılarımız bu ərazilərdən saf və təbii balı hazırlamaq üçün müxtəlif bitkilərdən nektar toplayaq bal hazırlayır.
Məhsullarımızı, yığımında və qablaşdırılmasında daima təbiiliyi qorumaq, gigiyenik qaydalara əməl olunaraq istehlakçıların qarşısına çıxarmaq ən əsas prinsiplərimizdən biridir. Müxtəlif növdə və dadda təklif olunan çaylarımız dünyanın fərqli ölkələrindən (Çin, Hindistan, Yaponya, Kenia, Viyetnam) idxal olunur və saxlanma qaydalarına riayət olunaraq Azərbaycanda qablaşdırılır.
Heç bir halda bir fincan çaydan imtina etməməlisiniz: Çöldə isti olarsa, soyuq olarsa, yorğunsunuzsa, özünüzü narahat hiss edirsinizsə, evdən çıxmadan əvvəl, evə yeni gəlmisinizsə...
Bir fincan çay əhvalınızı düzəltmək üçün əvəzedilməz vasitədir!